четвртак, 29. јун 2017.

ČAŠA ČISTE ENERGIJE I ZDRAVLjA: Šejk za povećanje snage i energije (RECEPT)





Ako vam je potrebna dodatna doza energije,trebalo bi da uvek pored sebe imate hranu koja će vas napuniti energijom.Izbegavajte slatke užine jer ćete samo na kratko napuniti baterije,vrlo brzo se spusti nivo šećera u krvi i osećate umor.

Umesto toga uzimajte proteine.Jaja japanske prepelice su odličan izvor proteina a sadrže i amino kiseline koje pomažu da se osećate puni energije.




Miks za povećanje snage: 



Potrebno je umutiti 5 jaja od prepelice , umućenim jajima dodati supenu kašiku meda , 2dl mleka i jednu bananu . Tako napravljen miks popiti pola sata pre doručka.




Osim što se nalazi među najboljim bacačima kugle u Evropi i svetu,Asmir Kolašinac važi i za jednog od najjačih ljudi u Srbiji! Kako i ne bi bio! Ovaj Sjeničanin,reprezentativac Srbije koji je u karijeri osvojio veliki broj medalja,ima 132 kilograma i prava je stena od čoveka.

Šampionski recept

Za doručak obično jedem jaja od japanske prepelice ,deset komada,jer su mala.Pored toga,pojedem i dve banane,med i mleko.Za ručak najčešće jedem crveno meso,tu je i teletina sa povrćem.Što se večere tiče,na meniju se nađe belo meso,piletina,ćuretina,riba sa barenim pirinčem-rekao je Kolašinac.


Olivera Jevtić 
"Ujutru pre doručka pojedem kašičicu meda a budući da sam pročitala mnogo knjiga o ishrani,naišla sam na podatak da su jaja prepelice pogotovo dobra za imunitet.Probala sam i uverila se da su i te kako delotvorna.Četrdeset dana pijem po 4 jaja dnevno a onda pravim pauzu.Ona u kombinaciji sa sokom od pšenice mogu da dignu nivo gvožđa na neverovatan nivo"




Sve o japanskim prepelicama,lekovitim i hranjivim svojstvima prepeličjih jaja možete videti klikom na:

Sajt Farme  www.farma-nesic.rs
Facebook stranica farme  www.facebook.farma-nesic.com






1 коментар:

  1. Pošto japanske prepelice ne zauzimaju veliki prostor , mogu se gajiti u skoro svim objektima , ako ne komercijalno , a ono bar za ličnu upotrebu .

    ОдговориИзбриши