четвртак, 22. јун 2017.

PRIRODNI DOPING: Asmir Kolašinac i Olivera Jevtić otkrivaju da za svaki doručak jedu...


Osim što se nalazi među najboljim bacačima kugle u Evropi i svetu,Asmir Kolašinac važi i za jednog od najjačih ljudi u Srbiji! Kako i ne bi bio! Ovaj Sjeničanin,reprezentativac Srbije koji je u karijeri osvojio veliki broj medalja,ima 132 kilograma i prava je stena od čoveka.

ŠAMPIONSKI RECEPT

Za doručak obično jedem jaja od japanske prepelice ,deset komada,jer su mala.Pored toga,pojedem i dve banane,med i mleko.Za ručak najčešće jedem crveno meso,tu je i teletina sa povrćem.Što se večere tiče,na meniju se nađe belo meso,piletina,ćuretina,riba sa barenim pirinčem-rekao je Kolašinac.


ENERGETSKA BOMBA - PREPELIČJA JAJA

Jaja od japanske prepelice su mala,ali u odnosu na kokošija imaju nekoliko puta više fosfora ,gvožđa i raznih vitamina.Predstavljaju pravu malu energetsku bombu,iako jedno jaje ima samo 15 kalorija.Pozitivno deluju na krv i krvotok,srce,jetrububrege i mozak,a osim sportista,preporučuju se i deci u razvoju,starjim osobama,bolesnicima i osobama sa posebnim režimom ishrane. 
Atletičarka Olivera Jevtić je sam svoj nutricinonista i otkriva da njenom organizmu neuporedivo više odgovara med,jaja japanske prepelice,prirodni sokovi...nego sintetički lekovi.

"Ujutru pre doručka pojedem kašičicu meda a budući da sam pročitala mnogo knjiga o ishrani,naišla sam na podatak da su jaja prepelice pogotovo dobra za imunitet.Probala sam i uverila se da su i te kako delotvorna.Četrdeset dana pijem po 4 jaja dnevno a onda pravim pauzu.Ona u kombinaciji sa sokom od pšenice mogu da dignu nivo gvožđa na neverovatan nivo"


Sve o japanskim prepelicama,lekovitim i hranjivim svojstvima prepeličjih jaja možete videti na sajtu i FB stranici:


069/726-187 , 037/201-785

Нема коментара:

Постави коментар