ŠAMPIONSKI RECEPT
Za doručak obično jedem jaja od japanske prepelice ,deset komada,jer su mala.Pored toga,pojedem i dve banane,med i mleko.Za ručak najčešće jedem crveno meso,tu je i teletina sa povrćem.Što se večere tiče,na meniju se nađe belo meso,piletina,ćuretina,riba sa barenim pirinčem-rekao je Kolašinac.
ENERGETSKA BOMBA - PREPELIČJA JAJA
Atletičarka Olivera Jevtić je sam svoj nutricinonista i otkriva da njenom organizmu neuporedivo više odgovara med,jaja japanske prepelice,prirodni sokovi...nego sintetički lekovi.
"Ujutru pre doručka pojedem kašičicu meda a budući da sam pročitala mnogo knjiga o ishrani,naišla sam na podatak da su jaja prepelice pogotovo dobra za imunitet.Probala sam i uverila se da su i te kako delotvorna.Četrdeset dana pijem po 4 jaja dnevno a onda pravim pauzu.Ona u kombinaciji sa sokom od pšenice mogu da dignu nivo gvožđa na neverovatan nivo"
Sve o japanskim prepelicama,lekovitim i hranjivim svojstvima prepeličjih jaja možete videti na sajtu i FB stranici:
069/726-187 , 037/201-785
Нема коментара:
Постави коментар